Buah Pinggang Bayi Bengkak semasa dalam kandungan

Salam & Hi mommies, Saya baru sahaja melakukan scan 2d details kepada kandungan saya di klinik swasta. Sewaktu scan, sonographer dapati buah pinggang kandungan saya sedikit bengkak. Ada mana2 mommies yg memgalami masalah seperti saya. Mohon share? Tips atau penjagaan. Terima kasih.

1 Balas

Waalaikummussalam. Allah hu. Min tak pernah lagi hadapi situasi macam ni. Tapi min rasa mungkin ada mummy yang lain pernah berada dalam situasi ni dan boleh berkongsi bersama insyaAllah