SAKIT TULANG RUSUK KETIKA HAMIL

SAlam mommies.Normal ke kalo sakit sgt area rusuk bawah dada smpai blkg time pregnant?Nak duduk sakit,baring pun sakit.ade tips tak?skrg ni sy nak masuk 25weeks.

2 Balas

sy rasa normal sis. sbb sy pun alami benda yg sama.. sy sakit dkt tulang rusuk tu since 2nd trimester. now dh 3rd trimester.. bukan setakat sakit dh ni. dh jadi pedih pedih dh dkt situ 😂😂.. sy urut slow slow je dkt tulang tu kalau tk tahan sgt

normal . lagi2 kalau time makan banyak 😂😂