Buku pink

Hi Mommies! nak tanya minggu keberapa kena buka buku pink and kena bawa document apa2 tak?

3 Balas

1.ic sendiri dan suami 2.sijil nikah/kad nikah 3.bil api/air (nurse nk pastikan mmg kita tinggal kat situ) ada nurse y akn buat lawatan mengejut untuk confirmkan..(maybe bgantung pada klinik kot y ni) 4.kena tahu tarikh hari pertama last period (nurse nk tentukan due date)

Misi cuma tya tarikh nikah. Ic suami.. Nama suami.. No tel. Alamat kita.. Pastu diorang minta surat nikah fotostat.. Cm sy diorang stepler kat belakang skli.

Minggu ke 9 pun dh boleh pg buka.. Bawa copy ic suami isteri dan sijil nikah dan jg gmbar brukuran pasport suami isteri