Protein dan darah dalam air kencing

Salam.. adaa sesiapaa yg berpengalaman mengalami darah dan protein dlm air kencing. Sy dah 21 week.. dr awal check up smpai skrg msh ada darah dan protein dlm air kencing... urin 24 jam pun dah buat dan result dia protein mmg tinggi.. skrg follow up dgn pakar untuk check buah pinggang.. ada sesiapa pernah mengalami pengalaman bgini.. ke lps bersalin nnti okayy..

2 Balas

saya awl2 trimester protein dlm kencing tinggi…bykkn mnm air kosong kurangkn mnman bergula….Alhamdulilah skrg dh normal