ovarian cyst

Salam mommies2 semua.. Boleh share mcm mana tips nak kempiskan or hilangkan cyst? Saya baru scan tadi, 7weeks2days, ada cyst sama besar dgn size kantung..n baby pun blm nmpak lagi bila scan.. Huhuhu.. ?ada sama kes mcm sya ke?

2 Balas

Hi kak, check out this article... there's some really good information on fibroids & cysts for added information: https://my.theasianparent.com/fibroid-semasa-mengandung/web-view?utm_source=search&utm_medium=app

5y ago

Tq dear 😁

Nnt dia kecut sendiri.. X pyh risau.. Baby x nmpk mungkin sbb cyst bsr. Nnt ada la tu..