Possible missed miscariage

Salam mommies.. sy turun darah xstop dah 4hari..jenis darah tu mcm hujung2 period..sy ada pegi PAC kecemasan..doc ckp possible missed miscarriage 😔dorg bg date lg 2mggu jumpa pakar.. next td ada g swasta, and scan doc ckp heartbeat dah xda..janin masih ada dlm rahim..date pegi KK sama dgn tarikh jumpa doc pakar dekat PAC.. mana ptut saya g dulu? Yg ada pengalaman mcm ni.. please help me #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

Possible missed miscariage
9 Balas

Better pergi pac pakar la sis. Kalau kk alat tak cukup

2y ago

Sama2..😊 Takpe kita belajar sama2. Doc pesan kat saya kalau ada bleeding/spotting terus pergi PAC atau emergncy..Jgn pergi klinik atau lengah2 utk cek