sakit perut

salam mommies. sy preggy dah 12week5day. harini dari bangun tidur bahagian bawah perut sebelah kiri sakit sgt. Sampai sekarang dah hampir pkul 7 malam. Normal ke ? Ada tak yg kena mcm sy? Belah kiri saja. Kalau gerak tak betul mmg sakit sgt. Klu esok masih sakit sy nk pegi klinik.

2 Balas

Saya kerap ngilu belah kiri, tapi takde la dari pagi sampai ke petang. Kadang2 je. Nurse kk ckp kalau ngilu sekali sekala tu normal. Tapi kalau cramp macam period cramp, itu tak normal.

baik esok ke klinik sis.