Bersalin gov

Salam mommies. Spe thu anggaran harga bersalin czer @ hosp putrajaya bg non government staff? Sbb dr ckp 50-50 smade bole normal or czer. So nk wat la persediaan mental n financial. Tq in advance. ?

2 Balas

Saya tak pasti sis, yg confirm deposit rm800 utk hospital Putrajaya. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin.🤲🏻

Deposit Rm800 klau putrajaya, tp better sediakn dlm 3k gtu, sbb putrajaya ni 1st class hospital