Pregnant tapi tinggal perumahan flat pakai tangga

Salam mommies semua, saya mau tanya. Ada ka siapa2 yang semasa pregnant or tengah pregnant tapi rumah dia tingkat 4 rumah flat. Cuma mau tanya, kalau suda trimester ke 3 tu, digalakkan kah naik tangga sampai ke tingkat 4? Sebab rumah saya tingkat 4. Saya masih tirmester pertama skrg. 😅#ingintahu #firstmom

28 Balas

pda pengalaman sy,pnh duduk flat tingkt 7,ad pernah bpa hari lift rosak trpksa la naik tangga turun tangga msa tu kndungan 7 bln,trpksa yg lain ikut beratur blakang sy untuk naik tangga😂,tp mcm awk klu bru lg elakkn dri lasak sgt bhys untuk kndungan