Pregnant tapi tinggal perumahan flat pakai tangga

Salam mommies semua, saya mau tanya. Ada ka siapa2 yang semasa pregnant or tengah pregnant tapi rumah dia tingkat 4 rumah flat. Cuma mau tanya, kalau suda trimester ke 3 tu, digalakkan kah naik tangga sampai ke tingkat 4? Sebab rumah saya tingkat 4. Saya masih tirmester pertama skrg. 😅#ingintahu #firstmom

28 Balas

kita serupa mumy. duduk di tingkat 3 juga. hari2 naik tangga. now sy dah masuk 3rd trimester. exercise turun naik tangga ni lagi digalakkan untuk memudahkan bukaan waktu bersalin. naik tangga slow2 ajerlah. yup cuma maybe part lecehnya waktu berpantang nti