Pregnant tapi tinggal perumahan flat pakai tangga

Salam mommies semua, saya mau tanya. Ada ka siapa2 yang semasa pregnant or tengah pregnant tapi rumah dia tingkat 4 rumah flat. Cuma mau tanya, kalau suda trimester ke 3 tu, digalakkan kah naik tangga sampai ke tingkat 4? Sebab rumah saya tingkat 4. Saya masih tirmester pertama skrg. 😅#ingintahu #firstmom

28 Balas

my own experience, dri trimester 1 hingga bersalin czer naik turun tangga tingkat 4, berpantang sorg², alhamdulillah allah permudahkan urusan.. skrg ank dh 3 bulan🤭 semoga dipermudahkan urusan sis🤲🏻

1y ago

Samalh kita...🫰tapi berpantang mak jga