Size perut mengandung 8bulan

Salam mommies semua. Masih boleh percaya ke mitos yg dikatakan kalau perut kecik masa pregnant tu baby lelaki? Kalau besar memboyot tu baby girl? Ada tak ibu2 yg mengalami sama mcm ni? 😄

5 Balas

saya dan kawan saya sama preggy tahun ni,perut dia memboyot besar dan perut sy kecik. x tahu betul atau cuma kebetulan masa kami pergi scan sy punya boboi dia punya gegirl 😆

nahh mmg xlahhh. tu semua mitos yg xboleh percaya langsung. sye perut besau jeee, scan bby boy. my sis in law perut kecik, bby girl.

Saiz perut dan jantina baby xda kaitan sama sekali..biasalah mitos..xda maknanye nk percaya.

mitos sy dlu perut kecik kluar girl hehe jiran sy Plk perut memboyot kluar boy..🤣

mitos je tu..sy perut lonjong ke depan, semua duk teka boy..padahal girl dedua..