Berat baby

Hi salam mommies semua. Boleh saya tahu berat baby korang berapa masa lahir? Saya kalau boleh nk bersalin normal 🥺 saya dah 37minggu 6hari.. tp last scan 18.2 berat baby mencecah 3.2kg hm. Saya sebenarnya takut nk bedah2. Kalau boleh nk normal. Ada yg bersalin normal ke dlm ni dgn berat baby 3kg keatas? 🥺😭

5 Balas

3.2kg tak besar sgt pun sis . okey je tu beratnya boleh je normal . ada yg 4kg lebih pun boleh teran normal hahaha lagipun anggaran je berat time scan tu . mcm anak kedua saya dulu scan sampai 4kg sekali keluar 3.1kg tak koyak apa pun .

4w ago

tak lama dlm sejam lebih gitu . masuk lb dekat pukul7 bukaan baru 4cm dlm pukul 8:50 dah bsalin