Brown discharge on off ???

Salam mommies semua . Ada x yg sama mcm sy kluar brown discharge on off . kejap ada kejap xda . 26/9 tu sy da pegi hosp O&G (EPAU) utk scan melalui tvs . doc ckp nmpk yolk sac tp tiada fetal pole . tu kantung bru 6 minggu 6 hari . n doc ckp kalau brown tu xperlu risau katanya . Lagipun sy xda rasa cramp , sakit2 perut pun xda . Brown discharge tu bila lap guna tisu baru nampak ? brown discg. ni start 12/9 tp selang brapa hari lpas tu xda n discg. tu kluar lagi mmg trus g klinik swasta msa tu tp doc pesan kalau drh makin byk cpt2 g emergency . sy monitor hari2 kejap ada kejap xda . n lepas dr hosp 26/9 tu discg. kluar lg sampi sekarang ni x byk n x perlu pakai pad . discharge tu warna coklat gelap hari ni ?sy risau sbb sy xda pengalaman . huhuhu . nurse pesan kalau keluar drh byk bru dtg hosp . next appt. sy 15/10 ni lama lagi ? sy sorang ja ka yg mcm ni ? ??

18 Balas

Salam.. Saya dari awal pregnnt selalu sangat mcm tu.. Kena rest banyak².. Memandangkan time tu kerja..saya terpaksa stop kerja.. Lagipun saya ttc 2tahun lebih.. So, nak sgt kaga elok2 pregnncy ni.. Skrg dah masuk 32weeks.. Alhamdulillah..yg penting bnyak2 doa.. Kena kuat dan positif selalu.. Apa2 better g hosp terus.. Saya ada lebih kurang 7,8 kali jugak ke hosp sebab brown discharge tu on off.. Dh bnyk kali dr pun selalu suspect threatened misscarriage...tp kita kena usaha n doa bnyk2😊

5y ago

Td pg sy kluar drh mcm period . drh merah . skg ni sy kat hosp sbb doc dkt klinik kata perlu cuci sbb baby mcm x develop . hrp2 scan ni nmpk baby 😩 tkut kena d&c