Brown discharge on off ???

Salam mommies semua . Ada x yg sama mcm sy kluar brown discharge on off . kejap ada kejap xda . 26/9 tu sy da pegi hosp O&G (EPAU) utk scan melalui tvs . doc ckp nmpk yolk sac tp tiada fetal pole . tu kantung bru 6 minggu 6 hari . n doc ckp kalau brown tu xperlu risau katanya . Lagipun sy xda rasa cramp , sakit2 perut pun xda . Brown discharge tu bila lap guna tisu baru nampak ? brown discg. ni start 12/9 tp selang brapa hari lpas tu xda n discg. tu kluar lagi mmg trus g klinik swasta msa tu tp doc pesan kalau drh makin byk cpt2 g emergency . sy monitor hari2 kejap ada kejap xda . n lepas dr hosp 26/9 tu discg. kluar lg sampi sekarang ni x byk n x perlu pakai pad . discharge tu warna coklat gelap hari ni ?sy risau sbb sy xda pengalaman . huhuhu . nurse pesan kalau keluar drh byk bru dtg hosp . next appt. sy 15/10 ni lama lagi ? sy sorang ja ka yg mcm ni ? ??

18 Balas

Kena bedrest selalu sis.. sy pun bulan 5 haritu keguguran mcmni la keluar brown discharge everyday. Mula2 sikit lama2 dia jd bnyk..Keguguran 12 weeks tp baby berhenti membesar time 7 weeks+. Kandungan sgt fragile and lemah masa tu. Dr dh suruh bedrest tp sy selalu buat keje berat2. Xde rezeki..

5y ago

iya sis . Aamiin . In Sha Allah 🙂