19 weeks 3 days (perut rasa mengeras/senak)

Salam mommies, saya sekarang 19 weeks 3 days. Saya tengah pregnant anak kedua. Saya nak tanya kepada semua mommies/bakal mommies di luar sana, normal tak kalau saya rasa senak/mengeras kat bahagian bawah pusat tu lepas makan? Saya dah lupa dah macam mana rasa semasa mengandung anak pertama dulu 😂 #advicepls #ingintahu #secondtimemum #secondpregnancy #secondchild #secondbaby

2 Balas

Saya masa 18 or 19w pun prnah merasa mengeras camtu. Tp xkerap maybe seminggu dua skali. Pastu masuk 25w start mcm dua tiga hari skali. Masuk 28w makin kerap skrng ni 32w sehari 3-4 kali mengeras. So far smua ok lagi scan pun no problem.

Yaa normal puan..