Perut Cramp

Salam mommies.. saya dah 11w..normal ke sakit kat bahagian ari2? kdg2 rasa cramp.. kdg2 rasa nyilu.. kdg2 rasa baby gerak2.. normal ke? takut baby tak selesa.. apa mksd perut cramp ni ye?

2 Balas

hm ada kata normal di awal kehamilan. tp lebih baik laa pegi ke klinik utk lebih details. tp kalo dh turun darah tak normal dh yaa

5y ago

xde bleeding so far..

Normal je sebab baby makin membesar, ruang rahim pun makin berkembang, biasa sakit ari, tulang punggung..boleh buat stretching ringan atau suruh suami urutkan slow2