Rasa cramp mcm sengugut nk period

Normal ke mommies kalau pregnant 5weeks asyik rasa cramp tapi kjp2 je dtg. Kdg2 kanan, kdg2 kiri. Rasa mcm nk period pun ada. #firstpreganancy #ttc2y9m

1 Balas

normal ..masa saya awal2 kehamilan pun saya ada rasa mcm sengugut jgak ..nk tidur pun susah smpai letak bantal atas perut baru rasa selesa sikit ..sakit tu datang sekejap jaa pstu ok dah

6mo ago

sama.. tgh alami skrg ni... tp xde lah sakit sgt dia cam kjap je dlm 4,5 jam skali dtg rasa tu tp dlm smnit dua je la