Prgnant 2-3 week

Salam mommies. Saya baru saja check upt. Alhamdulliah pregnant selepas 1tahun setengah menanti. Apa perlu saya buat, saya first time prgnant. Dan dalam masa yg sama saya jgk keluar pendarahan warna coklat2 hitam. Tak terlalu byk dan tak terlalu sikit. Confuse juga kalau mengandung kenapa ada darah. Appointment dgn doctor lama lagi pada 10july utk saya check pendarahan ni. Dlm hati ni dah tak keruan, semoga semua baik2 saja.

Prgnant 2-3 week
2 Balas

Saya baru saja pergi clinic utk check. Doctor kata tak nampak apa2 sbb terlalu awal lagi. Tp doctor suspect early sign of miscarriage atau mengandung luar rahim. Siapa ada pengalaman mengandung luar rahim. Harap sudi kongsi pengalaman.

Saya pernah alami. Gugur pada 9 minggu kandungan