Pregnant ke tak ni? Semoga ada rezeki zuriat untukku aamiin aamiin.

Hi mommies. Saya last period 19.6.22 so saya dah lewat 2 hari period. Saya try upt naik double line pagi tadi. Tiba petang keluar spotting/bleeding. Saya pasti tu bukan darah period sebab lain warna. Mcm tak terlalu heavy. Dan darah yg keluar ni mcm tompok2. Saya takut dan terus check dgn klinik. Tapi result -ve. Saya dah kecewa sangat. Apa patut saya buat ni mommies? Ada harapan ke tak? Ada tak mommies yg ada pengalaman mcm ni? Saya check klinik terlalu awal ke? Bleeding/spotting ni perkara normal ke? #pleasehelp #FirstTime #TTC

2 Balas

result klinik kalau urine tepat je. sbb sye dlu bleeding gugur, buat dkt rumah positive buat dkt klinik dgn hospital negative. buat hcg blood test, terlampau rendah sgt. boleh jdi sbb bru lgi. bleeding boleh jdi bleeding implantation or lain2 bleeding.

2y ago

Okay sis thank you

chemical pregnancy kot

2y ago

Apa maksud chemical pregnancy?