Tips persediaan penjagaan awal kandungan

Salam mommies. Saya bakal mommy yang sedang hamil 8minggu. Anak first. Ahamdulillah sy takde mengalami alahan. Sy nak tanya tips dr semua utk persediaan penjagaan dr segi pemakanan dan penjagaan diri utk kandungan awal ni. Sy consume folic acid dr sblm kawin lg, ni start makan ganilia dan minum susu 2x sehari.

1 Balas

alhamdulillah tahniah. teruskan shj. sy dh msuk 2nd trimester, ambil obimin & neurogain pb. make sure mommy jgn stress, elakkan angkat benda yg berat2, jaga makan spjg pregnancy, insyaAllah semuanya ok. :)