period lepas bersalin

salam.. mommies period bila ye lepas bersalin? saya hari ke 39 lepas bersalin dah keluar darah macam period, normal ke? saya fully bf. biasa org kata kalo fully bf, lambat nak period balik

1 Balas

dia depend pd hormon dan bdn kita sis..ada yg lmbt dtg smpai setahun bila fully bf..mcm sy lepas je setel berpantang 100hari.. next another week trus dtg period.. mcm mil sy kata dia setahun xperiod ms lepas lahirkan ank..mcm sy awl period nya . 😉✌