Cucuk kancing gigi

Salam semua... hai... saya nak tanye laa... semalam saya kena cucuk kancing gigi... hari nie tengok tempat cucuk tu bengkak... tu normal ker... saya pregnant anak pertama... dan cucuk kancing gigi yang pertama jugak... ada saper yg pernah kena macam saya ker...bengkak tu normal ker.... tlg share pengalaman... saya risau laa...

2 Balas

Sy pun baru kena cucuk mgu lepas...mmg bengkak sikit dan bbrpa hari jgk la rasa sakit... Tp xda la sampai berbekas...kwn sy ada yg berbekas dan rasa gatal..kulit dia jenis sensitif..

5y ago

Saya pun mcm tu jgk.. bengkak dgn gatal skali... kulit saya mmg sensitive sikit... saya ade jgk tnye kwn sya... tp die xde la smpi bengkak... so sya risau la... ingt sya sorang jer yg mengalami mcm nie...

Nk tnya.. Cucuk kancing gigi masa kandungan brp minggu ye? Debar pulak sy sbb lgsg xingat pasal cucuk ni..

5y ago

Sya 26 mggu