SAKIT DALAM LUBANG BONTOT LEPAS BERSALIN

Salam mommies. Normal ke saya rasa sakit dekat bahagian dalam lubang bontot tu ? Harini hari ke 13 pantang bersalin normal. Jahit banyak juga. Hari ni makin kuat sakit kat situ. Ada yg pernah sakit area situ juga tak? Normal ke? Sbb saya membuang guna tandas cangkung. Sebab rumah takde tandas duduk.

2 Balas

normal je sis..saya hari ke 14 menangis ketar sakit...hari ke 17 da tak sakit alhamdulillah...sy makan ubat yg hospital bg ubat tahan sakit...zeet tablet..kurang sikit sakit

1y ago

Oooo yeke. Tadi saya pun hampir menangis. Lagi2 pantang rumah mak. Mak tanya sakit ke sakit ke makin nak menangis pulak🤣🤣🤣 sakit nya nauzubillah. Nak duduk xkena baring xkena semua xkena😂 tp kalau normal xpelah saya risau sbb sakit sangat je

sila beritahu misi kk segera biar dia check luka awak.. sbb awak masih dlm pantauan anggota kesihatan apa² hal beritahu mereka segera..

1y ago

Baru 3 hari lepas misi kk check luka. Kata nya luka okay je. Cuma jangan ganas bergerak tu jelah. Takde pulak berkaitan dgn sakit kat lubang punggung ni huhu