Tak pandai jalan

Salam mommies.. normal ke kalau anak dah nak masuk umur setahun tapi belom pandai berjalan ?

1 Balas

normal sbb dlm buku pon ade tulis sehingga umr tiga tahun. pnh sy jmpe umur 3tahun bru pndai jalan. sbb umr stahun ke atas kbyakan bru blh bjln yg jenis lmbt skit. yg jenis cpt blm stahun dh pndai . tp harap secept mungkin lah anak sis pndai berjalan dgn izin Allah😊

2y ago

Aamiin..terima kasih ye..risau sye..yelah gigi die dh ade 7batang.tp jalan belom pndai lagi..bulan dpn dh masuk setahun..hmm