Anak berjalan

Budak pandai berjalan paling lmbt umur brpa ya? Anak saya dah setahun blm pandai jalan tpi kalau tatih dia pandai gerak kan kaki dia

3 Balas

abaikan je mulut orang.. bukan kita boleh tutup.. janji anak kita sihat.. anak saya pun 1y1m belum boleh berjalan.. baru boleh lepas tangan je.. kita as parent laa kena kerapkan ajar dia bertatih.. bagi anak berpaut mana2 untuk dia menapak sendiri.. milestone setiap anak lain2.. kalau sakit hati sangat, cakap je "minggu depan dah boleh spm dah anak saya" 🤣

in shaa Allah nnti dia pndai..otw dh tu nk brjln..but take time..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2w ago

ok baik thank u mummy

ank sy 1y1m..xbjln lg ..da ble 6 langkah tu pn jrng2 nak..blm masanya lg kut.

2w ago

saya tak risau kalau anak blm pndai jalan kita tau anak kita kan jalani je perjalanan happy je kan, tpi kadang mulut orang ni yang menyakitkan, "eh dah setahun belum pndai jalan lgi ke anak buah saya 2bulan dh pndai jalan, 6 bulan dh pandai jalan" gheram