Bayi 5 bulan suka tidur meniarap

Salam hi mommies, normal ke baby 5 bulan suka tidur meniarap...kalau tak bagi meniarap dia akan merengek tapi mata tutup... Bila da meniarap lena sangat tidur nya, ada juga sesekali dia alih kepala kiri atau kanan... Normal ke ? Risau juga sbb parents i cakap maybe baby sakit belakang😅 so mereka suruh bawa urut... Ada pengalaman tak ?

1 Balas

Selagi muka tak sembam pada tilam/ bantal ok Asalkan dia tahu nak oksigen. kena pantau juga. Anak saya 5 bln juga, tidur malam je saya pastikan tidur terlentang, tidur siang ok tidur meniarap, senang kita pantau.