bleeding awal kehamilan

Salam mommies. Nk tya.. Sllunya implantation bleeding brlku weeks brpe? Saya dah delay period 12 hari. Tapi smlm n pgi tadi ada kluar darah n darah coklat muda kat dlm(saya check dgn jari). Tapi darahnya sikittt sgttt.. Boleh sesapa explain x?

2 Balas

Sy baru² ni Ada juga bleeding. Masa Tu bleeding waktu sepatutnya period. Tp bukan fresh blood. Just warna coklat cerah mcm awal period. Sy ingtkn period. Dlm 3-4 Hari juga kene, tp on off. A week later, plan nk buat pap smear tp cancel sebab sebenarnya pregnant. Mujur tergerak hati check upt sebelum pegi kk utk pap smear.

Samalah..colour die coklat2..