Sakit di bahagian bawah

Salam, hi mommies nk tnya sy dah 32w4d hrini. Normal x rasa sakit yg amat di bahagian bawah. Dia smpai membataskan pergerakan sy. Nk bangun, nk jalan. Kaki pun bengkak. N rasa super xlarat. Solat pun skrg sy duduk je.. Dh tnya Dr, kata normal sbb baby kepala kt bawah. Sy just takut ni tnda2 awl nk bersalin awl selain kua darah/lendir/ air ketuban. Sy pjj duduk sorang. Risau pulak. Mommies yg experiece tanda2 kt ats tu slalu bersalin awal ke?

4 Balas

sy pun sama 32 minggu juga rasa sakit kat situ bila nak bangun...