Question.

Hi mommies.. Nk tanya. Sy dah 33 weeks. Mmg normal ke rasa xlarat lesu tu. Lps tu sakit pinggang ke punggung. Kdng tu sakit bhgn laluan baby. Smpai nk gerak sikit pun mmg terasa.. Kne slow2. Kdng tu sakit d perut. Tp masih boleh thn lagi sakit tu. Sy curious ni tanda2 bakal bersalin awl atau normal utk 33 weeks. Sorry soklan pelik. My 1st baby. Tq Minnie

2 Balas

Saya pun alami benda yang sama trimester ketiga ni. Tak larat sangat. Asyik kena baring je baru badan rasa ok. First baby jugak ni. Saya assume ni perkara biasa pregnant since ni anak first kan. Harap semuanya baik baik untuk kita semua.

Rasa boleh pergi check , takut salah satu tanda baby nak keluar juga walaupun awal lagi

5y ago

Ok in shaa Allah. Tq awk.