Puasa Ketika Hamil

Salam mommies, ni second pregnancy sy tapi first time merasai pengalaman pregnant dalam bulan puasa ? Sy dah cuba2 puasa juga sebelum ramadhan ni.. Alhamdulillah so far ok.. Mommies ada pengalaman berpuasa penuh at 32week - 36week tak ? How was it ? Ada apa2 tips atau ingatan untuk sy tak ☺️ Tqq mommies ?

2 Balas

Sy skrg 33w..gdm on dc n hb low.. xtau bole puasa ke idok nie..xpuasa rase syg..puasa kang risau kt bby..hr biase pon kemain lagi xthn lapo🤭

Akak skrg dah 31w..last puasa time ngandung 19 tahun yg lepas msa ank first..ni skrg ngandung ank ke 4..tak tahu lah ni mcm mana boleh ke tak ..

4y ago

Tak dpt penuh dlm 5,6 hari je skip puasa sbb time tu dah 6 bulan lebih ..kerap lapa je