Badan rasa lain macam

Salam mommies. Nak tnya, skrg sya dah 36 weeks.semalam saya balik keja pagi,selesai mandi Makan sya trus tido smpai la jam 8 malam Bru bngun. Pastu mandi n Makan,suami yg masakkan Makan malam..lepas Makan malam,sya sambung tido balik. Xtahu la kenapa sehari2 tu terlampau Penat n terlampau mengantuk pdhal dh tido sehari.pastu perut sya rasa Penat sangat. Xtau la nak ckap mcm mna. Tapi terasa lain ckit perut nih. Dengan belakang sakit. Ada yg penah rsa mcm ni x??

1 Balas

Mungkin memang penat. Faktor cuaca lagi. Selagi baby gerak ok tak perlu risau lah kot