Luka Ceaser

salam mommies nak tnya, luka dekat ceaser sy tu naik merah2..kenapa ya

1 Balas

merah mcm kembg sikit ke sis . proses jngkitn awl tu sis . sebaik ny rjin2 cuci luka . bole check d kk tok dpt kn ubt sesuai tok cuci luka sis . rjin2 mndi dn brsih kn bhagian tu sis . klau sy dlu doc tolg cuci kn ari2 kt luka tu pkao air garam yg doc cucuk kt tgn kita tu je .

4y ago

sebaik ny rujuk doc . sbb tkot nanah tu brtmbh . bhye jika luka czer da brnanah tu sis . risau kne bkk balik n cuci . jdi mse xteruk sgt ni baik awk prgi check trus .