Luka Ceaser, first time Ceaser

Assalamualaikum saya nak tanya ok ke luka Ceaser saya ni,saya baru 10 hari bersalin Ceaser,kenapa ada biji2 merah ye di tempat Ceaser saya,saya harap saja ada sapa2 dapat membantu saya dalam kemusykilan masalah saya ni

Luka Ceaser, first time Ceaser
2 Balas

kena rajin dressing sis, and kena pastikan luka sentiasa kering, kalau ada nanah segera ke hospital

Sakit x? Berair x?

2y ago

Klu berair tu air luka. Klu x rajin cuci blh jd nanah. Cari dermacyn dkt farmasi. Lps mndi keringkn kwsn situ then dap2 dgn dermacyn.