39minggu 1hari

salam mommies . nak tanya skg sy 39w2d tp tanda takde lg . skg sy tengah menahan sakit kat miss v . bila bangun nak jalan rasa macam nak nangis . and now nak pegi klinik check jalan . ada tak mommies macam sy ?

4 Balas

Samalah sy 39w2d tkde tanda lgi, sakit abis dh segala urat, miss v apa semua 😅 mcm mne cek jln dh ada bukaan ke?

2y ago

masa check kat swasta takde bukaan . esoknya pegi hospital jalan baru buka 2cm

Jalan dah terbuka ke? Lusa sy 39w tp tak ada langsung nak beranak dlm masa terdekat 😂

2y ago

masa tu jalan dah buka 2cm

Macamana puan cek di klinik? Harap semuanya baik belaka tanpa mudarat

2y ago

Baik 👍🤲🌻

sama laa skt dkt mss v jga..tpi blm da tnda² lg..rsau plk..