Baju baby masa delivery

Salam & hi mommies, nak tanya mommies or nurse, if kita ready rompers baby je untuk bag hospital boleh tak? Ke kena bawak yg 2 pieces je? Memudahkan nurse tak kalo kita bawak rompers? #ingintahu

Baju baby masa delivery
9 Balas

Lepas bersalin ank ddk wad sehari, dorg pakaikan baju hspital je, msa hsbnd bawakkan prgi wad ibu tu bru la tukar bju sndiri. Jgn bawak banyak2 sis, jgn jdi mcm sya, katil sebelah curi baju anak sya, kesian ank sya, nak pakai pun tak ada. Hsbnd sy buat report bru dia takut, tu pun dia tak bagi selonkar beg dia, kecoh wad saya msa tu. Hmm. lst2 dia pulangkan sebungkus je. Sabar ja la. Masa di wad anak kita yg pakaikan baju untuk dia, ikut awak nk pakai baju ap, tapi tngk keadaan kalau rompes jenis yg mcm tak de seluar tu kena pakaikan seluar, takut sejuk, kalau jenis yg tutup penuh, okey jugak. Kalau sya baik bawak rompes, senang je nk tukar pampers, tak yah buka hbis seluarnyaa

6mo ago

Ya Allah. Knape lah mencuri? Baju baby pula tu... Nk bg ke anak tu barang mencuri... Mcm2 hal lah ye.