Spotting ke ni?

Salam mommies. Nak tanya, adakah ini spotting? Sy 5weeks, ada lendir and darah mcm ni. Hmm. Risaunyaaa

Spotting ke ni?
6 Balas

sy sampai 7week ni pun masih kluar mcm ni.... bila trlalu kerap keluar jd xselesa n krem bwh perut baru g klinik... dktr akan pantau nt... mcm sy dktr bg ubat kuatkan rahim je alhamdulillah hrni nmpk ok dah... smoga baby mbesar dgn sihat sempurna hendakNya....aamiin🥰

2y ago

Ooo, sy keluar time wipe lepas buang air kecil. Risau. Tak ada rasa sakit perut ke apa

diawal kandungan memang ada yg macam ni. jadi kena jaga diri baik². banyakkan berehat. jaga pemakanan, kesihatan,emosi juga. kalau darah keluar berterusan,terus ke emergency ye.

2y ago

Okay, terima kasih

Kalau keluar mcm keputihan jee? Tanda awal kehamilan jugak ke? Sebab sebelum ni xpernah pulak macam tu. Kalau bergerak banyak mesti akan ada

2y ago

Sy setakat ni keputihan mcm putih susu. Tapi tak melekat kt panty liner. Selalu time buang air kecil je ada. Kalini ada lendir & brownish pula, risau

ni spotting bleh jdi normal dia awal2 kehamilan jgn risau sngt . risau klu ada sakit perut dan kluar drah fresh blood. take care sis

Sy pun 5weeks lebih. Semalam kluar spotting koko. Berapa titik je lah harini dh takde . Rasanya Implantation spotting tu

2y ago

Alright. Lega sikit dengar. Harap² tak berlanjutan. 1st pregnancy ni, semua benda rasa risau 😩😔

aku pun hari tu ade mcm tu..tp takde apa2 juga benda yg serius..

2y ago

Okay. Alhamdulillah. Lega