Tkde spotting at 5weeks

Normal ke 5weeks tkde keluar spotting ? Atau sy sorang je yg mcm ni 😅 kencing okay normal tkde keluar apa2 darah , air kencing pun bersih and keputihan pun tkde .. cume kadang2 rasa sakit kt ari2 mcm nk period gitu 😖 #1stimemom #mommybuntu

7 Balas

Why mntk nk ada spotting?? Teringin ke nk rasa.. kami yg dh merasa ni mcm nk kluar air mata darah berfikir baby okay atau tak, dgn stress nye lg.. bersyukur lh dik kamu xpnh lalui spotting yg teruk2 mcm sy ni siap warded, bestrest for a few weeks, inject dexsa , speculum yg xthu berapa kali, doct asyik masukkn jari utk masukkan ubt keputihan.. sampai dh xde rasa malu lg dah...

4y ago

kan tnya tu sis .. sbb dalam sign of pregnancy ada dalam list tu "spotting" .. that y tnya tu normal or tk .. klau normal it okay .. lepas ni boleh allert apa2 darah yg keluar ..

Saya Pown Alhamdulillah Takder Spotting , N Semuanya Elok .. Nurse Siap Puji Lagi Sbb Saya Takder Apa² Masalah Pown .. Saya Dah Pregnant 8 Bulan Nih Pown , Tak Pernah Minum Air Gula .. Kaki Tak Bengkak , Darah Okeyh , Urine Okeyh , Berat Okeyh .. Alhamdulillah Sangat² .. Kalau Sis Pown Macam Tuh , Sis Patut Bersyukur .. Jangan Mintak Or Fikir Pasal Spotting Ker Apa , Tuh Tidak Bagus ..

normal sis... tpi sis kena jage2 . mcm saya ,nk masuk 12week tiba kluar darah,perut pn rasa sakit .. g hosptl nurse ckp biasa je.. suruh balik, bila balik umah kol 4pg kluar drah byk, g hosptal chck2 keguguran sis..

takde spotting tu tandanye elok. sbb, ape² pendarahan semasa hamil adalah tidak normal. so, jage kandungan elok² ye.

4y ago

thankyou

Bersyukur sgt xde spotting. Kalau ada pendarahan walaupon sikit. Bahaya tu.

spotting tu tanda sesuatu yg tak elok semasa pregnant.

Normal tuh sis... myb sis byk buat kje...