5weeks preggy

Salam.. Ingin bertanya.. Jika baru 5 week preggy.. Adakah normal keluar spotting atau lendir coklat sedikit? #firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

Tak normal. rujuk klinik/hospital sis. saya dulu keluar coklat sikit saya biar makin hari makin banyak, then gugur. pengalaman gugur 2 kali dah. kali ketiga ni saya ambil ubat kuatkan rahim alhamdulillah dah nak masuk 20w ☺️ btw goodluck sis! jaga diri jaga makan ya

3y ago

Laa.. Yake... Ubt kuat kan rahim sy ada mkn gk.. Ngn folic acid