Potty Training

Salam, hi mommies. Nak minta pendapat, tips, pengalaman berkenaan potty training. Macam mana nak tahu tanda/signs, yang menunjukkan anak dah ready untuk potty training dan persediaan apa yang boleh dibuat. 😊 #firstmom #advicepls #pottytraining #ingintahu

2 Balas

Hi, mommy. Saya pun first time mom. 😊We are on the same shoes. Saya takde pengalaman lagi tapi nak cadangkan satu buku untuk awak. Cuba awak cari 'The Gentle Potty Training Book' by Sarah Ockwell-Smith. Apa yang awak nak tahu tu, ada dalam buku tersebut. Harap membantu 🌹

6mo ago

Most welcome 🌹