38w6d sakit pinggang n punggung

Salam mommies, jika sakit pinggang dan punggung berterusan, pergi pac diorang layan tak. Takde contraction or tanda2 lain lagi. Malas nak ulang alik. Nak ke hospital 30-40 minit juga. Kot ada yg berpengalaman macam ni.

1 Balas

Boleh. Sakit pinggang dan punggung berterusan tu contraction la awak. Kalau semakin kerap, boleh pergi PAC. Nanti doktor akan check. Kalau doktor check CTG baby okay, bukaan takde lagi, doktor suruh balik pantau di rumah dulu.