pantang larang

Salam mommies dan bakal mommies. Ada amalkan pantang larang pape ke masa pregnant ni ? Sbb kan kalau ikut org dulu dulu banyak pantang larang nya. Kalau ada, mommies amalkan apa ye ?

1 Balas

tak mandi malam takot uri dok bwh.tapi rasa mcm betul sbb yg sama wad dgn sy dlu slalu mandi malam.die uri bawah type 4

5y ago

ikut org kot..kbetulan member depan katil tu mmg mandi pkul11,12 malam dia mandi..dok hosp sampai 3 bulan uri bawah..end up czer..ala mcm jgn makan nenas kot takot gugur..ade org makan satu lori pun tak jadik ape..ade yg makan hujung kuku pun bole gugur..