Muka baby berbintik

Salam/Hi, Any mommies boleh advise a good cream for baby face.. Baby is 25days old & her face & head berbintik & saya xsure nak buat apa..

Muka baby berbintik
14 Balas

๐ฌ๐ฒ ๐ ๐ฎ๐ง๐š ๐ฅ๐จ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐ฌ๐ง๐จ๐ฐ๐ก๐ข๐ญ๐ž.. ๐ง๐ค ๐ฆ๐ฌ๐ฎ๐ค 2๐ญ๐ฎ๐›๐ž.. ๐›๐š๐›๐ฒ ๐ง๐š๐ข๐ค ๐ซ๐ฎ๐š๐ฆ ๐ญ๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฎ.. ๐ค๐ฃ๐š๐ฉ ๐ฃ๐ž ๐ก๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ .. ๐ซ๐ฎ๐š๐ฆ ๐ฉ๐ฆ๐ฉ๐ž๐ฌ, ๐ซ๐ฎ๐š๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐ค๐ญ ๐ฆ๐ฎ๐ค๐š.. ๐š๐ฅ๐ก๐š๐ฆ๐๐ฎ๐ฅ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ก ๐ฌ๐ž๐ซ๐š๐ฌ๐ข ๐ง ๐›๐ฒ๐ค ๐Ÿ๐ž๐ž๐๐›๐š๐œ๐ค ๐ฅ๐จ๐ญ๐ข๐จ๐ง ๐ง๐ข๐ž.. ๐ฌ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ซ๐ฒ ๐ฅ๐š.. ๐ค๐ฌ๐ข๐š๐ง ๐›๐š๐›๐ฒ ๐ง๐š๐ข๐ค ๐ซ๐ฎ๐š๐ฆ2 ๐ฆ๐œ๐ฆ ๐ญ๐ฎ..

9mo ago

yup sme