baby cot

Salam mommies, baby cot ni perlu ke?

5 Balas

Bagi sy perlu sbb nk tidur sekali xmuat n tkut baby xselesa.lagi stu sy tkut terhempap bby time tidur risau jugak.cuma kalau nk bg tdur dlm bby coat ni mang kena ajar dri bby supaya bby xmeragam atau sebagainya..heheh bergantung kepada sis laa mana sis rasa selesa..

Tak... anak saya tak pakai pun baby cot.. dia tidur atas katil sebelah saya... yang buaian pun kadang2 je saya bagi..bagi waktu pagi je.. malam.dia tidur atas katil dgn saya...senang nanti nak ajar baby tidur sendiri atas tilam..

bg sy berguna sbb ank sy ramai..n kecik2 lg..suke berlari takut letak bawah terpijak..senang utk sy masak or ke tandas.klau ank sorg or 2 dah besar ok la nk letak bb kt bawah

Tak perlu pun. Baby cot anak sy beli tak terguna pun. Sebab lagi senang nak susukan kalo anak dekat sebelah