Baby Cot: Patut Beli Atau Tak

Salam semua, saya terfikir nak beli baby cot. Cuma yang buat saya ragu2 duk fikir mesti lenguh nak bongkokkan badan bila nak angkat dan letak baby. Sekarang still tengah survey di carousell tu baby cot, ramai nak letgo sebab pakai sekejap je kan. So, nak tanya pendapat mommies semua penggunaan baby cot perlu ke tak? #ingintahu

2 Balas

Sy first baby tp xbeli baby cot based on experience kakak n adik sy my nieces and nephew ade yg xsuke tdo dlm tu.. so bkn keperluan nk beli.. tp ikut pade umah sis jgk.. kalau sis dduk dgn mertua or kalau bilik sis kecik n mmg baby akan tdo dlm bilik tu jgk xde tmpt lain nk tdo then sis blh consider untuk beli..

sye guna bby cot masa dlm pantang je. lps tu x guna dahh. sye tukar beli baby bed. attach dgn katil sye. much better sbb boleh guna nanti bila dia start tido sendiri. x perlu beli katil lagi dh