1st trimester. Blood clot dalam rahim.

Salam. Hi mommies. Ada x yg experience time scan time 1st trimester ni, dekat rahim tu doctor cakap nampak fluid atau blood clot dekat rahim? My experience, time 8mgu scan, baby alhamdulillah ok tp doctor cakap ade nmpak cecair atau blood clot. Doctor xdpt tau yg sebenarnye ape so doctor just bg ubat kuat rahim. Smpai sekarang 10 mgu pon masih ada. Doctor suruh dtg balik next 2 weeks unt cek lagi.

1 Balas

Waalaikumussalam, maaf mommy. Setakat ni saya takde experience blood clot. Jadi tak dapat share experience. Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers