Asalam,semalam saya gi klinik untuk konpem pregancy

Upt memang positif,Cuba dok scan taknampak rahim Dan pundi kencing,kenapa ye,mcm,doctor suruh minum air byk lpstu scan,xnampak jgk,lpstu doctor suruh dtg balik keesokan hari untuk blood test,klo ikutkan date last period 7minggu,ade sejarah gugur 2kali,takkembang Dan kanntung kosong,yg skrg doctor kata Tknampak rahim Dan pundi,adakah sbb awal lg,atau kurang air#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

klu sy jadi awak sy scan klinik lain je sis

8mo ago

sis maaf mencelah, kalau rasa nak confirm just pergi KK je, dri situ boleh detect, kalau sis rasa bt masa ni tak mmpu klinik luar