bersalin di sabah

Salam mommies... Ada tak di sini mommies yg stay d semenanjung tp nak bersalin di sabah?? Sebab saya dan suami org sabah.. Saya stay dgn suami yg kerja d smnanjung.. Due date bln8.. Nak bersalin kat sini xda keluarga.. Hanya saya dan suami, ni baby 1st. Xda pengalaman lagi nak bersalin baby 1st.. Perlu mak ada d sisi? rasa2 nya lepas ka kat airport kalau nak balik sabah masa pkp ni????

1 Balas

sma, sya krja smnjung jga dgn husband, asal org sabah, 2018 baby first, sya balik gna MAS kndgn 35w 6d msh dbenarkn, kalo AirAsia 35w ke bwh, kna bwa surat Doctor, msa PKPp ni da ble dbenarkn masuk Sabahkan... rsanya xda mslh utk pnrbgn domestik,

4y ago

Alhamdulillah 😁