Ambil darah sebab berat tak naik

Salam. Mommies ada pengalaman gdm on dc,tp berat tak ikut expectation setiap bulan? Baru je nurse whatsapp sy td bagitau kena ambil darah sebab berat sy tak pernah naik sejak ada gdm ni. Sy memang amalkan LCNS setiap hari supaya result bsp cantik. Tp rasa terkejut pula bila kena ambil darah nanti. Sesiapa ada pengalaman boleh kongsi sebab sy tak tahu benda² mcm ni. Bahaya tak kalau berat tak naik ikut expectation?

5 Balas

jangan stress2 sis xelok utk diri dan jga kndungan

1y ago

first time mcm ni. biasanya berat naik anak sebelum ni. nervous sdikit la. baru ja ambil sample darah utk tiroid td. harap² negative