17week + pregnancy

Salam mommies, 17week+ dr dah bgtau gender boy. Agak2 tepat tak klau scan gender 17week.. N mommies smua bila start beli barang² baby? Sye nak start kumpul beli skrg tpi takot msih awal 🥹

1 Balas

based experience boy sng nmpk. i did scan on 17w dktr kata boy, i repeat scan balik around 23w, same gender...then bersalin pun boy. if girl, susah nk nmpk sbb dia kepit..smpai dktr naik give up..lastly dia tnjuk masa 32w buat 5d scan.

2w ago

Thankyou sis respons🤩 nnti repeat scan 20week+ bru beli la.. skrg msih ragu2 nak beli smua blue sbb excited 😂